CATS-musikaali Tampereella 14.-16.2.2018

 

Lähde mukaan Matkamajakan ystävänpäivämatkalle Tampereelle katsomaan Tampereen teatterin jättisuosion saanutta CATS -musikaalia!

Cats on yksi maailman tunnetummista musikaali-ilmiöistä. Vuoden 1981 ensi-illan jälkeen se on rikkonut kaikki ennätykset, ja sen on nähnyt lähes 80 miljoonaa katsojaa ympäri maailman. Musikaalin kohokohta, Barbra Streisandinkin tulkitsema Memory on yksi kauneimmista ja tunnetuimmista musikaalisävelmistä.

Tampereelle matkaamme Oulusta linja-autolla. Menomatkalla teemme vierailun Suomen suurimpaan tavarataloon – Tuurin kyläkauppaan. Kyläkaupassa teemme ostosten lomassa myös pienen kiertoajelun sekä nautimme lounasbuffetin. Illaksi saavumme Tampereelle ja majoitumme Cumulus Hotel Koskikadulla. Hotelliaamiaisen jälkeen matkalaisilla on päivä aikaa omatoimiseen kaupunkikiertelyy. CATS -musikaalin näytös alkaa torstaina (15.2.) klo 19. Ennen näytöstä syömme yhdessä illallista Tampereen teatterin ravintolassa. Perjantaina aamiaisen jälkeen lähdemme kotimatkalle, kohti Oulua.

Hinta 330 €/hlö/2hh:ssa (1hh lisämaksu 80 €) Hinta sisältää: Bussikuljetukset Oulusta Tuurin kautta Tampereelle ja takaisin Ouluun, majoitus 2vrk (sis. aamiaiset), matkaohjelman ja ohjelmassa mainitut ruokailut ruokajuomineen. Mukana on myös matkanjohtaja Matkamajakasta.

Varaukset 10.1.2018 mennessä.

matkamajakka
Puhelinnumero 010 322 9210
Revontie 15, 90830 Haukipudas