NYT MYYNNISSÄ! KINKY BOOTS MUSIKAALIMATKA HELSINKIIN 30.-31.3.2019!

Helsingin Kaupunginteatteri – Kinky Boots – Kuva © Mirka Kleemola

 

Lähde mukaan Matkamajakan musikaalimatkalle Helsinkiin katsomaan sensaatiomaista musikaalia, joka juhlistaa ystävyyttä, erilaisuutta ja ennakkoluulojen voittamista!

Parhaana musikaalina Tony-, Grammy- ja Olivier-palkittu, vuosikymmenen suurin, seksikkäin ja sydämellisin show saapui vihdoin Helsinkiin. Pop-ikoni Cyndi Lauperin säveltämä musikaali Kinky Boots vie sinut vuoristoradan vauhdilla tehdashallien hämärästä muotimaailman huipulle. Kenkätehtaan perinyt Charlie kohtaa viihdetaiteilija Lolan seurueineen ja tämä pari, jolla ei pitäisi olla mitään yhteistä, yltää lopulta uskomattomiin saavutuksiin, joista muut vain uneksivat. Avaa sydämesi, laita korkokengät jalkaan ja tule kokemaan fantastinen show, joka on rakkauden asialla!

Helsinkiin matkaamme lauantaiaamuna 30.3. Finnairin lennolla. Majoitumme yhden yön uusitussa Sokos Hotel Presidentissä. Matkalla on vapaata aikaa omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen ennen yhteistä illallista hotellin ravintolassa. Kinky Boots musikaali alkaa lauantaina klo 19. Sunnuntaina aamiainen hotellissa ja palaamme Ouluun klo 16.00 lähtevällä lennolla.

Hinta 495 €/hlö/2hh:ssa (1hh lisämaksu 50 €)

Hinta sisältää: Finnairin reittilennot Oulusta Helsinkiin ja takaisin, majoitus 1vrk, aamiainen, lentokenttäkuljetukset ja yksityiskuljetukset Kaupunginteatteriin menopaluu, matkaohjelman ja yhteisen illallisen. Mukana on myös matkanjohtaja Matkamajakasta.

Matkan toteutuminen edellyttää vähintään 20 osallistujaa.

Varaukset 25.1.2019 mennessä:

MATKAMAJAKKA OY 

PUH. 010-3229210 tai toimisto@matkamajakka.fi 

matkamajakka
Puhelinnumero 010 322 9210
Revontie 15, 90830 Haukipudas