Palvelut

Matkamajakka on yksityinen täyden palvelun matkatoimisto, joka on toiminut vuodesta 1989 lähtien.
Matkatoimisto sijaitsee Haukiputaalla, Oulussa, noin 20 km päässä Oulun ydinkeskustasta. Toimistolle on helppo kulkea, sillä paikallisliikenteen linja-autopysäkki on aivan toimiston läheisyydessä. Omalla autolla saavuttaessa, löydät maksuttomia pysäköintipaikkoja heti toimistomme edestä.

Vahvuutemme on ammattitaitoinen henkilökunta ja yksilöllinen palvelu.

Matkalle lähteminen vaatii välillä paljonkin tietoa kohdemaasta sekä eri vaihtoehdoista. Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme suunnittelee matkasi juuri sinun toiveidesi ja budjettisi mukaisesti. Suuntautui matkasi lähelle tai kauas – Lähde matkaan Majakan kautta!

Kauttamme onnistuu vaivattomasti myös yritysten sekä ryhmien varaukset. Kysy lisää toimistoltamme!

Itse matkustuksen lisäksi voimme hoitaa tarvittaessa kaikki matkaan liittyvät palvelut, kuten majoitukset, ruokailut sekä opastetut retket ammattitaitoisen oppaan johdolla.

Käytössämme on kotimaan ja ulkomaan lento- ja laivalippujen sekä kansainvälisten hotellien varausjärjestelmät. Lisäksi myymme myös suosittuja laivaristeilyjä Karibialle ja Välimerelle.
Kauttamme voit varata myös autonvuokrauksen, ostaa matkavakuutuksen sekä jättää viisumihakemuksen.

Lahjakortti Matkamajakkaan – on erinomainen tapa muistaa syntymäpäiviä viettävää, vastavalmistuvaa tai anna lahjakortti vaikkapa häälahjaksi. Lahjakortille kirjataan haluamasi euromääräinen summa, jonka lahjakortin saaja voi käyttää valitsemaansa Matkamajakan palveluun.

Matkamajakka kuuluu Suomen matkatoimistoalan liittoon ja yhtiö on antanut kuluttajavirastolle sen vaatimat vakuudet ja noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja.

Valmismatkaehdot: Lue KKV:n sivulta

matkamajakka
Puhelinnumero 010 322 9210
Revontie 15, 90830 Haukipudas