2 LISÄPAIKKAA VAPAANA!! KYSY PIAN toimistolta! Rantapohjan juhlavuoden lukijamatka SORRENTO JA KAUNIS AMALFIN RANNIKKO 09. – 13.04.2019

 

MATKAOHJELMA

1 päivä tiistai 09.04.2019

 

klo 04.30      Matkanjohtaja vastassa Oulunsalon lentoasemalla ja ilmoittautuminen

AY   450    klo 05.50 – 06.50   Oulu – Helsinki

AY 1766    klo 07.50 –  10.15   Helsinki – Rooma

Rooman lentokentällä suomenkielinen opas vastassa ja oma bussi; Ajo kohti Napolia  ja  Vesuviuksen jälkeen saavutaan Sorrenton kauniille niemelle, majoittuminen hotelliin ja iltapäivällä kävelykierros suomenkielisen oppaan johdolla Sorrenton keskustassa, johon kuuluu käynti Correalen museossa sekä intarsia-laboratoriossa.Lounas matkan aikana.

Ilta vapaa.

 

Majoitus Sorrentossa 09 – 12.04.2019

Grand Hotel Flora **** , Corso Italia 248 80067 Sorrento

Grand Hotel Flora on hyvä lähtökohta tutustua Sorrenton rannikkoon, Napoliin ja Capriin, vain muutamia paikkoja mainiten tästä Italian kauniista osasta.
Hotellissa on vastaanotto, baari, ravintola, internet kulmaus (lisämaksusta), langaton internet yhteys (lisämaksusta), tallelokero (lisämaksusta) ja uima-allas.
Huoneissa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, puhelin, TV, langaton internet yhteys (lisämaksusta), tallelokero (lisämaksusta), minibaari, ilmastointi ja parveke/terassi.

10.04.2019 keskiviikko

päivän retki kauniille ja ylelliselle Caprin saarelle, jonka kirjailija-humanisti Axel Münthe oli valinnut asuinpaikakseen. Laivamatkan jälkeen pikkubussit vievät satamasta juuri Münthe huvilalle Villa San Micheleen Anacaprin kylään ja kierroksen jälkeen kotimuseossa jää vapaata aikaa ostoksiin taikka välipalan nauttimiseen.  Itse Caprin pääkaupunki on tulvillaan mitä hienompia liikkeitä ja yhteinen kävelykierros vie näyteikkunaostoksille, mutta myös näköalapaikalle, josta voi ikuistaa kameraan saaren symboolit, merestä nousevat kivijärkäleet eli Faraglioni di Capri. Iltapäivällä pikkubusseilla kuljetus takaisin satamaan ja laivalla paluu Sorrentoon, illallinen hotellissa.

11.04.2019 torstai

retki bussilla Amalfin huimaa Amalfin rannikkoa pitkin kiemuraista rantatietä läpi henkeäsalpaavien maisemien, pysähdys jaloittelemaan Positanon luona näköalapaikalla  ja  tutustuminen Amalfin keskustaan sekä pikkukaupungin tuomiokirkkoon. Retkeen kuuluu vierailu  Ravellon villa Rufolon puutarhaan ja lounas Ravellossa, jonka jälkeen palataan takaisin Sorrentoon. Ilta vapaa.

12.04.2019 perjantai

aamiaisen jälkeen lähtö kohti Roomaa, mutta ensin pysähdys kuuluisille Pompeijin kaivauksille, joihin tutustutaan suomenkielisen oppaan johdolla. Kierros vie 2000 vuoden ikäisen satamakaupungin aukioille, kaduille ja kujille ja sen aikana  saadaan hyvä kuva roomalaisesta elämästä, tavoista ja tottumuksista. Lounas vielä Pompeijissa, jonka jälkeen jatketaan Roomaan majoittuminen hotelliin. Illallinen Roomassa.

 

Majoitus Roomassa 12 – 13.04.2019

Hotel Pace Helvezia **** , Via Quattro Novembre 104, 00187 Roma

Pace Elvezia sijaitsee hillityssä ja elegantissa rakennuksessa aivan Rooman sydämessä. Hotellilta voi kävellä Piazza Venezia -aukiolle tai nousta kohti Quirinale-kukkulaa. Colosseumille on 15 minuutin kävelymatka.

Hotel Pace Elvezassa on panoraamakattoterassi, jolta on näkymät Vittorio Emanuelen muistomerkille ja Mercati di Traianon muinaiselle torille. Hotellissa tarjoillaan päivittäin mannermainen buffetaamiainen, johon sisältyy juustoa, kinkkua, munia sekä leivonnaisia, hedelmiä ja kuumia juomia.

Tilavat huoneet ovat perinteisesti kalustettuja, ja niissä on pehmeät matot sekä seinävaatteita. Muihin mukavuuksiin kuuluu ilmastointi ja TV. Ilmainen WiFi on käytettävissä kaikissa tiloissa.

 

13.04.2019 lauantai

päivä vapaata omin päin kiertelyyn ja ostoksiin Roomassa, iltapäivän loppupuolella kuljetus Rooman lentokentälle ja kotimatka alkaa.

Paluulennon aikataulu:

AY 1766   klo  18.40 – 23.00  Rooma – Helsinki

AY  449    klo  23.50 –  00.50  Helsinki – Oulu

 

Matkan hinta: 1580 € / 2 hh ( yhden hengen huoneen lisämaksu 170 € )

 

Hinta sisältää:

 • lennot Finnairin reittilennoin Oulu-Helsinki-Rooma-Helsinki-Oulu
 • majoitukset 3 yötä Sorrenossa ja 1 yö Roomassa
 • aamiaiset **** hotelleissa
 • lounaat x 3 ja illallinen x 1 ( vähintään kaksi ruokalajia + ruokajuomia)
 • retket matkaohjelman mukaisesti
 • suomenkielisen virallisen oppaan palvelut ohjelman mukaisesti
 • Rantapohjan edustaja matkalla
 • Matkamajakan matkanjohtaja palvelut koko matkan ajan

 

Hinta ei sisällä:

 • matkavakuutusta,jonka ottamista suosittelemme kaikille matkustajille
 • kotimaan lentokenttäkuljetuksia

 

Maksut ja matkaehdot:

 • ennakko/varausmaksu laskutetaan 7 vrk kuluessa varauksesta
 • ennakkomaksu on 200 € / henkilö
 • loppumaksu matkasta erääntyy maksettavaksi 35 vrk ennen matkaa
 • matka on Suomen Kuluttajaviraston matkapakettivakuuden piirissä
 • matkaan sovelletaan Matkamajakka Oy:n lisä-ja erityismatkaehtoja

Matkan peruutusehdot:

 • Mikäli matka perutaan viimeistään 60 vrk ennen matkaa,veloitamme toimistomaksun 100 €
 • Kun peruutus on alle 60 vrk todellisten kulujen suuruisesti esim lentoyhtiön ja hotellien ehtojen mukaisesti

Vastuullinen matkanjärjestäjä Matkamajakka Oy

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä Matkamajakka Oy ei vastaa matkanjärjestäjästä riippumattomista muutoksista.Matkanjärjestäjä varaa oikeuden muuttaa matkaohjelmaa ennen matkan alkua, mikäli se johtuu matkanjärjestäjästä riippumattomasta syystä.Mahdollisista aikataulumuutoksista ilmoitamme asiakkaille mahdollisemman nopeasti.

matkamajakka
Puhelinnumero 010 322 9210
Revontie 15, 90830 Haukipudas