VEHREÄ IRLANTI – BELFAST JA DUBLIN 13.-17.4.2018

Lähde mukaan Matkamajakan ryhmämatkalle keväiseen Irlantiin!

Lennämme Oulusta Helsingin kautta Dubliniin ja matkaamme ensin Pohjois-Irlannin pääkaupunkiin Belfastiin. Yövymme 2 yötä Clayton Belfast -hotellissa aivan ydinkeskustassa. Teemme kaupunkikierroksen, jolloin näemme mm. The Crown baarin, The Waterfront teatterin, Stormont ja Belfastin oopperatalot. Tutustumme myös upeaan, maailman suurimpaan Titanic -näyttelyyn ja Giant’s Causeway jättiläisen portaisiin.

Matkalla Dubliniin vierailemme Bruna Boinne vierailukeskuksessa ja Knowthissa, joka on muinaismonumentti ajalta 3200eKr. Dublinissa majoitumme Ashling hotelliin, joka on tyylikäs boutique-tyylinen hotelli Dublinin keskustassa, aivan kuuluisan Guinnessin olutpanimon vieressä. Kaupunkikierroksen aikana näemme mm. pääkadun O’Connell Streetin, jonka keskipisteessä on korkea monumentti Spire of Dublin sekä GPO pääpostitalo. Vierailemme myös Guinnessin panimolla, jossa tutustutaan Guinness oluen historiaan sekä valmistukseen. Dublinissa on hyvin aikaa omatoimiseen rentoon oleiluun ja ostoksille. Viimeisenä iltana lähdemme viettämään yhteisen irlantilaisen illan tunnettuun irlantilaiseen ravintolaan. Celtic Night iltaan sisältyy ruuan ja juoman lisäksi paikallista ohjelmaa. Viimeisenä matkapäivänä ehdimme vielä nauttia lounasta Abbey Tavenassa, Howthin kalastajakylassä, ennen siirtymistämme kohti lentokenttää ja iltalentoa takaisin Ouluun.

Matkan hinta 1290 €/hlö/2hh:ssa (1hh lisämaksu 240 €)

Hinta sisältää: Menopaluulennot Oulusta Dubliniin, majoitukset Belfastissa (2yötä) ja Dublinissa (2yö), aamiaiset hotellilla, linja-autokuljetukset, suomalaisen oppaan sekä matkaohjelman ja ohjelmassa mainitut ruokailut ruokajuomineen.

Mukana on myös matkanjohtaja Matkamajakasta.

matkamajakka
Puhelinnumero 010 322 9210
Revontie 15, 90830 Haukipudas