PALVELUT

Matkamajakka Oy on yksityinen täyden palvelun matkatoimisto, joka on toiminut Haukiputaalla vuodesta 1989 lähtien.

Vahvuutemme on ammattitaitoinen henkilökunta ja yksilöllinen palvelu.

 

Matkalle lähteminen vaatii välillä paljonkin tietoa kohdemaasta sekä eri vaihtoehdoista. Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme suunnittelee matkasi juuri sinun toiveidesi ja budjettisi mukaisesti. Asiakkaitamme ovat yritykset, yhdistykset, ryhmät ja yksityiset henkilöt.

 

Meillä on vahva kokemus ryhmämatkoista ulkomailla ja kotimaassa. Hoidamme tarvittaessa kaikki matkaan liittyvät palvelut, kuten majoituksen, ruokailut sekä opastetut retket ammattitaitoisen oppaan johdolla.

 

Käytössämme on kotimaan ja ulkomaan lento- ja laivalippujen sekä kansainvälisten hotellien varausjärjestelmät. Lisäksi myymme myös suosittuja laivaristeilyjä Karibialle ja Välimerelle. Kauttamme voit myös hankkia viisumin ja varata autonvuokrauksen. Matkamajakan lahjakortti – on erinomainen tapa muistaa syntymäpäivää viettävää, vastavalmistuvaa tai antaa lahjakortti häälahjaksi.

 

Matkamajakka kuuluu Suomen matkatoimistoalan liittoon ja yksityisten matkatoimistojen ketjuun Concorde Travel Group (CTG). Yhtiö on myös antanut kuluttajavirastolle sen vaatimat vakuudet ja noudatamme
yleistä matkapakettilakia.

REITTILENNOT

Välitämme useimpien tunnettujen ja hieman tuntemattomampienkin lentoyhtiöiden lentolippuja.

 

Lentolippujen hinnat ja säännöt voi joskus tuottaa matkustajalle ongelmia. Myynnissä on lippuja, joita voi muuttaa maksusta ja sellaisia, joita ei saa muuttaa. Osaan hinnoista kuuluu matkalaukku, osaan ei.

 

Anna meidän etsiä sinulle paras mahdollinen reititys sekä aikataulut, kuten sinä ne haluaisit. Kerromme valitsemasi reitin ja hinnan säännöt; saat turvallisen paketin perille kohteeseen.

YRITYSTEN LIIKEMATKAT

Matkamajakan kautta onnistuu yrityksesi liikematkat vaivattomasti. Saatte tarpeittenne mukaisen ja kustannustehokkaimman tarjouksen lento- tai laivalipuista, autonvuokrauksesta ja hotelleista sähköpostiinne. Vahvistettuanne tarjouksen, saatte kaikki matkaliput kätevästi sähköpostiinne.

 

Maksut kulkevat toimistomme kautta ja voimme tehdä laskutussopimuksen yrityksenne kanssa. Matkalaskun teko helpottuu liikematkan jälkeen, kun ei tarvitse kahlata kuitteja läpi, vaan kaikki ostetut palvelut ja aikataulut näkyvät laskulla.

RYHMÄT

Kauttamme onnistuu vaivattomasti ryhmien varaukset sekä koti- että ulkomaille. Meillä on vahva ammattitaito ja kokemus ryhmämatkoista yksittäisille matkustajille, yrityksille ja yhdistyksille.

 

Kuljetusten lisäksi hoidamme kaikki matkaan liittyvät palvelut, kuten majoitukset, ruokailut sekä opastetut retket ammattitaitoisen oppaan johdolla. Ravintolaillalliset menuineen onnistuu ostaa ryhmälle meidän kautta.

 

Matkamajakan suosittuja opastettuja ryhmämatkoja järjestämme noin pari kolme kertaa vuodessa joko kotimaahan tai ulkomaille. Matkoilla on mukana matkanjohtaja toimistostamme ja yleensä suomenkielinen paikallisopas kohteessa. Näillä matkoilla voi olla jokin teema, esimerkiksi kulttuuriin tai musiikkiin liittyvä. Matkalle lähtö on helppoa, vaivatonta ja turvallista, koska ohjelma suunnitellaan ennakkoon täysin valmiiksi viimeistä silausta myöten.

 

Kysy tarjous toimistoltamme.

HOTELLIT JA LOMA-ASUNNOT

Käytössämme on hotellivarausjärjestelmät, joiden kautta saamme varatuksi satoja hotelleja ympäri maailman. Kerro meille mitä hotelliltasi haluat, etsimme parhaan mahdollisen vaihtoehdon tarpeittesi mukaan.

 

Kauttamme varatut hotellit ovat luotettavia ja hyviksi havaittuja. Useimpien hotellivarausten yhteyteen voimme varata teille myös lentokenttäkuljetukset yksityiskuljetuksina.

 

Välitämme myös Interhome loma-asuntoja.

MATKAMAJAKAN VÄLITTÄMÄT MATKANJÄRJESTÄJÄT

Matkojen hinnat ovat samat meillä kuin netissä!

Välitämme mm. seuraavien matkanjärjestäjien matkoja:

Apollomatkat, Detur, Olympia Kaukomatkatoimisto, Loistoristeilyt, Risteilykeskus, Matkapojat.

Päälle ei tule palvelumaksua! Kysy rohkeasti tarjousta.

 

KAIKKI VARAUKSET:

Matkamajakka Oy
toimisto@matkamajakka.fi tai 010 322 9210

LAIVAMATKAT

Meiltä laivaliput seuraaville yhtiöille.

Kysy tarjous:

  • reittimatkat
  • autopaketit
  • risteilyt
  • hotellimatkat

JUNAMATKAT

Meidän kauttamme saat hankittua VR-junaliput ryhmille.